Spelregels

DIT ZIJN DE CATEGORIEËN WAARIN JE KAN MEEDOEN

Landschap

Uitgestrekte weilanden, vruchtvolle akkers, bossen, meren, zeeën of natuurgebieden: foto’s van landschappen behoren in deze categorie thuis.

Sponsor van deze categorie:
Handelsonderneming Pieper

Levende Have

In deze categorie horen foto’s thuis die aandacht schenken aan het eeuwenoude gezelschap van de mens: onze gewaardeerde dieren.

Sponsor van deze categorie:
BTN de Haas

Liefde voor het Vak

Wat is het agrarische leven toch mooi! Foto’s die de liefdevolle zorg voor plant en dier vastleggen zijn welkom in deze categorie.

Sponsor van deze categorie:
Techniekwebshop

Mechanisatie

Tegenwoordig kan de techniek in de akkerbouw een knap staaltje werk verrichten! In deze categorie mogen foto’s van landbouw mechanisatie ingestuurd worden.

Sponsor van deze categorie:
Evenhuis Giethoorn

Transport

Zonder transport staat ook de agrarische sector stil, letterlijk! Foto’s die met transport te maken hebben – op wat voor manier dan ook – behoren in deze categorie.

Sponsor van deze categorie:
MobiLED

Hou hier rekening mee

De ‘kleine lettertjes’ die voor duidelijkheid zorgen.
#spelregels

Om de verkiezing van de Agri Trader Foto van het Jaar eerlijk te laten verlopen hebben we de volgende spelregels opgesteld.

We raden je aan om ze toch even door te lezen, om teleurstelling te voorkomen.

Deelname

Deelnemers aan de fotowedstrijd moeten tenminste 16 jaar of ouder zijn en in Nederland of in België wonen.

Deelnemer kan aantonen de daadwerkelijke maker van de ingestuurde foto te zijn.

Deelnemers mogen maximaal vijf (5) foto’s insturen, waarvan de toegewezen categorie naar keuze is. Het is dus zowel toegestaan om één foto per categorie in te sturen, maar ook om vijf foto’s voor één categorie in te sturen.

Foto formaat

Je kan de volgende type afbeeldingen insturen:
jpg / png / gif / bmp / tiff / zip / 7z

Maximale afmeting van het te uploaden bestand is 16MB.

Looptijd

Foto’s kunnen ingestuurd worden vanaf 1 maart 2023 tot uiterlijk 27 augustus 23:59. Foto’s ingestuurd na deze einddatum dingen niet mee naar een prijs.

Fotobewerking

Ingestuurde foto’s mogen niet bewerkt zijn.

Foto’s mogen niet in strijd met de wet of rechten van derden zijn.

Nominaties & stemmen

​Genomineerde foto’s worden op 4 september 2023 bekend gemaakt door de vakjury.  5 foto’s per categorie (25 in totaal). De beoordeling van de vakjury verloopt volgens vooraf bepaalde selectiecriteria en daar kan niet over gecorrespondeerd worden.

Vanaf 4 september 2023 kan het publiek stemmen op de 25 genomineerde foto’s. Deze stemronde opent op 4 september en sluit op 1 oktober, om 23:59. Stemmen ingediend na deze einddatum worden niet meegenomen in de beoordeling.

Bekendmaking prijswinnaars

Op 7 november maakt de vakjury de winnaars per categorie en overkoepelende winnaar bekend tijdens het Agri Trader Foto van het Jaar avondgala.
Genomineerden ontvangen een uitnodiging voor deze gala-avond.

Copyright

De fotograaf is en blijft eigenaar van ingestuurde foto.

Agri Trader heeft niet-exclusief maar wel onbeperkt recht om de foto onbeperkt te gebruiken, inclusief en niet beperkt tot commerciële uitingen.

Uitsluiting

Organisator behoudt zich het recht voor om deelnemers uit te sluiten van deelname als zij van mening is dat deze niet conform de spelregels handelen of zich anderszins op frauduleuze wijze toegang hebben verschaft tot deelname of het verloop van de fotowedstrijd op oneerlijke wijzen hebben willen beïnvloedden.

Ouderwetse fotocamera

Lees de uitgebreide voorwaarden voor deelname voor alle actievoorwaarden.

Stemmen op jouw favoriete foto?